fredag 21. november 2008

Arnulf Øverland, hvor er du nå?

I møte med en religion som i store deler av verden faktisk brukes som inspirasjon for å legitimere kvinneundertrykking, (det finnes til og med etnisk norske kvinner som godtar dette), drap av homofile, forfølgelse og diskriminering av millioner av religiøse minoriteter, og etablering av islamistiske baser i Europa, kan man lure på om vi ikke trenger flere "islamofober" som sier i fra. Flere Ayaan Hirsi Alier, flere Salman Rushdier, flere Oriana Fallacier.

Men hvem tør? Hvor mange moderate muslimer tør å si i fra? Ikke mange. Naser Khader og gjengen hans, Sara Azmeh Rasmussen og noen få andre. Ære være dem for det. De Øverlander som i dag står frem og roper ut blir ikke tatt på alvor hverken blant sine egne eller blant de politiske korrekte dialogkåte politikerne. De blir ikke tatt på alvor, på tross av Islams krigerske profet, de aller første muslimenes krigstokt, de mange islamistiske og fjerne holdningene spredd blant muslimer i øst og vest blant annet vist ved fleres positive holdninger til sharia. Til sterk kobling mellom stat og moskè.

Hvorfor skal Europa ta i mot millioner med millioner av muslimer, når Islam ikke har opplevd en reformasjon? Når tusenvis av islamske terrorister operer i Storbritannia? Og selvsagt også i andre land i Europa - la oss ikke være naive; Når Islamsk Råd Norge i fredelige fine Norge ikke vet om de er for eller mot dødsstraff for homofile engang.

Arnulf Øverland, hvor er du? Kom tilbake! Skriv "Islam - den tiende landeplage", og få alle muslimer i vesten til å forstå fullt ut at ingenting demokratifiendlig er hellig her i vesten. Hvis ikke de aller fleste av dem forstår dèt, vil vi før eller siden få store problemer i Europa. Det er ikke vits i å sy puter under armene på noen i dialogens navn. Dobbel standard lukter vondt. Det regelrett stinker. Den patetiske unnfallenheten er til å ta å føle på.

Og det er ironisk at Frp, som tidligere støttet apartheid-regimet i Afrika, må minne oss på dètte. Det er et absurd faktum.

2 kommentarer:

Admiral_Gullars sa...

Jeg registrerer at dette innlegget har mange poeng på bloggrevyen, men ingen kommentarer; noe jeg tolker som en almenn redsel for temaet du tar opp.

Anonym sa...

Til Admiral_Gullars: Ja, ser man dèt. Takk for at du lot meg få vite det, for så ikke det før nå. Det er dessverre ikke noe sjokk at det er slik, men det er skremmende. Folk vil helst ikke røre emnet, de vil helst bare håpe at alt bare ordner seg av seg selv. Men f.eks reformasjonen i Europa skjedde ikke smertefritt..det var resultatet av kloke, modige menneskers valg. Det finnes ingen Martin Luther blant muslimene - og hadde han fantes, er jeg dessverre usikker på hvor stor oppslutning han hadde fått.

Følgere

Dagens Ordtak